Koirakaverin ystäväkirja

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Ade2


Mikä on lempiherkkuasi?
Kuka puhui herkuista? Minä tykkään kaikesta, persoksikkin on haukuttu. Enhän minä perso ole, sattumoisin vain pidän melkein kaikesta ruuasta. Mutta kyllä se hirvenliha silti vie voiton, lurps. 

Oletko koskaan tuhonnut mitään?
No, en mitään isompaa, onneksi. Siitä en varmaan saisi kehuja.. Silloin kun olin ihan pieni, tuhosin vähän seinää, revin tapettia. Olen minä tuhonnut myös muutamat lapaset ja villasukat tylsyydessäni.

Leikitkö mielelläsi muiden koirien kanssa vai oletko tappelupukari?
Minähän rakastan leikkimistä. Naapurin koirien kanssa käydään tuossa metsässä vetämässä aina kunnon rallit. Mutta kai se pitää myöntää, olen aika mustis. Jos  me leikitään koirakavereitten kanssa komestaan, niin minun pitää aina vähän ärhennellä toiselle niistä. Pelottaa, että niistä tulee liian hyviä kavereita.

Ade3

Missä nukut mieluiten öisin?

Jos saisin itse päättää, nukkuisin varmaan talon keskellä matolla tai pöydän alla. Mutta aina nukun omassa pedissä, ihan hyvä sekin on. Muuten, kerran Iida ehdotti että tulisin sen sänkyyn jalkopäähän nukkumaan, mutta ei se ollut yhtään kiva. Se kutitti, ja piti vähän pyöriskellä.

Mikä on lempilelusi?

Mää tykkään hirveesti kaikista äänlelevistä leluista. Possut ja vinkulelut on parhaita, vaikka nuo muut ei niistä äänistä tykkääkkään. Sitten kans kans vetoleikit on parhaita. vaikka voittaisin (niin kuin aina) menen sitten siihen kerjuulle, "vedetään lisää!"

Jos pöydälle olisi jäänyt makkara ja olisit huoneessa yksin, mitä tekisit?

Nooh, kyllä se siitä varmaan häviäisi. Kuka nyt sellaista houkutusta pystyisi vastustamaan? Tosin veikkaan että sellaista tilaisuutta ei tule ainakaan kovin helposti. 

Oletko kova uimaan?
Uiminen on parasta! Käytiin jo viime kesänä uimassa pari kertaa. Se oli kiva polskia siellä vedessä ja hakea keppiä, jota mulle heitettiin. Kunpa pääsis taas uimaan!

DSC08482


Minkälainen olisi täydellinen päiväsi?
Eka heräisin pitkän yön jälkeen ja saisin hirvenlihaa aamupalaksi. (unelmia) Sitten joku lähtisi mun kanssa oikein pitkälle aamulenkille. Seuraavaksi lepäisin jonkin aikaa ja katselisin kun nuo muut touhuaa aamujuttujaan. Päivällä haluaisin käydä leikkimässä naapurin koirien kanssa. Oi, ja tässä välissä ois kiva saada oikein makoisa luu. Jos illalla vielä käytettäisiin lenkillä ja leikittäisiin vetoleikkejä tai piilotettaisiin nameja. Kirsikkana kakun päällä joku vois rapsuttaa mua ennen kuin nukahdan.

Oletko koskaan saanut kiinni oravaa tai muuta jännittävää saaliseläintä?

Jääh, en. Muutaman kerran olen yrittänyt jahdata jotakin kania, mutta eihän siitä tullut yhtään mitään, pakko myöntää. Tosin siitäkin edestä olen teurastanut leluja, jotka on sitten laitettu roskiin. Syksyllä hypin lehtien, ja kesällä perhosten ja ampiaisten perässä.  

Minkälaisia omistajasi ovat?

Ihan mukavia, saan välillä ruokaa keittiöstä ja käydä paljon lenkeillä. Rapsutuksiakin saan, mutten kyllä ymmärrä miksen saisi muka osallistua keskusteluihin tai tervehtiä muita koiria haukkumalla. Enkä ymmärrä sitäkään miksi korvat pitää puhdistaa, hampaat pestä ja turkkia huoltaa, hyi, ihan hirveetä. Joskus ne on taas ihan liian innokkaita ja haluais leikkiä kun mua ei huvita. Mutta kyllä ne on silti ihan huipputyyppejä.

DSC08527_edited
Bongasin täältä helmikuussa tämmöisen koirakaverin ystäväkirjan, jonka Ade sai sitten täyttää. Linkkailkaa alas teidän koirien ystäväkirjan sivuja. Niitä olisi kiva käydä kurkkimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti