Kasvisruoka testissä

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Keksin tässä hiljattain idean postaussarjaan, jossa kokeilisin joka postauksessa jotakin minulle uutta kasvisruokareseptiä. Jakaisin ohjeen sitten täällä blogissa sekä arvostelisin valmiin ruuan. Ensimmäinen ruoka on hellapoliisin tulinen mifu-kasvispaistos.  joka yksinkertainen tehdä. Tapani mukaan muokkasin ohjetta hieman.

kasvisruoka 1


Tarvitset: 
- noin 1/4 kaalia
- 1 paprika
- 2-3 porkkanaa
- 2 tomaattia
- 2dl maissia
- 1 pieni chili
- puolikas sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 300/330g mifua
- ruokaöljyä paistamiseen
- suolaa
- jauhettua mustapippuria
- cayennepippuria

kasvisruoka 2
1. Aloita kuorimalla kasvikset, jotka sitä vaativat. Hienonna valkosipuli ja chili, sekä pilko kaikki muut kasvikset.

kasvisruoka testissä
2. Keitä kaalin palasia niin kauan että ne pehmenevät riittävästi. (Minä keitin paloja n. viisi minuuttia, mutta ne eivät olleet siltikään tarpeeksi pehmeitä.)

kasvisruoka 3
3. Kuumenna öljy. Lisää sen jälkeen pannulle kasvikset, jo (esim. mikrossa) lämmitetty maissi, mifu sekä kaalin palaset.

4. Mausta ruoka suolalla, musta- ja cayennepippurilla. Sekoita, ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.

kasvisruoka
kasvisruoka 6
Valmis ruoka maistui ihan hyvältä. Mausteet olivat oikeita ja chili sopi siihen todella hyvin. Antaisin sille pisteitä 4/5. Miinusta siitä, että paistos oli semmoinen neutraali perusruoka. Hyvä muttei mitenkään erityinen. Toinen huono puoli oli kasvisten pilkkominen, se oli tylsää. Se ei kuitenkaan vaikuta ruuan makuun, joten ei siitä miinusta, heh.

Muistuttaisin vielä että blogin osoite vaihtuu maanantaina 24.4. Siitä eteenpäin blogia ei enää löydä nykyisestä osoitteestaan, vaan valokuvakirja.blogspot.fi :stä.

Mielipiteitä tämmöisestä postaussarjasta? Miltä tämä kuulostaa?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti