Puhelinkuvia

lauantai 15. huhtikuuta 2017
Puhelinkuvia kollaasi 1
Mikael Gabrielin keikka muutama kuukausi takaperin, helmikuussa. // Oon about vuoden kerännyt erilaisia kuvia, ja taas muutama kuukausi sitten sain tilattua ne ifolorilta. Nyt ne on mun seinällä  (ja ei muuten lähde helpolla pois) 3x3 ryhmittymissä samalla tavalla kuin miisan. // Aina kun ajamme tuon sillan yli auringonlaskun aikohin, haluaisin ottaa siitä hienon kuvan. Tässä yksi heilahtanut kuva, joka on otettu auton ikkunan läpi.. // Kävimme rukalla hiihtolomalla ja siellä oli kyllä harvinaisen hyvät ilmat. Yleensä kun olen laskettelemassa, on siellä aina huonot kelit.

puhelinkuvia kollaasi 2
Tämäkin kuva on Rukalta. Huonossa valossa puhelimen salamalla otettu kuva kanakorista. // Koiran kanssa hiihtäminen on parasta. Ei tarvitse hiihtää itse niin paljoa kun Ade antaa edellä vauhtia, se on vaan parasta. // Kävin kaupungilla parin kaverin kanssa, ja nappasin pinkistä talosta kuvan.  // Hesburgerin härkispurilainen maistui kyllä yllättävän hyvältä.//

puhelinkuvia kollaasi 3
Aurinkoisina aamuina lenkit on kyllä mukavia. // Askartelin "vanhoista" kehyksistä ja liitutaulutapetista to do- ja my week -taulut. Nekin on nyt siellä seinällä. //  Kävimme katsomassa Beauty and the beast leffan, jonka aikana itkin oikeasti varmaan kymmenen kertaa. Itkupilli mikä itkupilli, mutta hyvä leffa kyllä oli. //Korttipelit. Me pelaamme korttia välitunneilla melkein aina. Pakko sanoa että alkaa se sama peli pikkuhiljaa kyllästyttämään..

puhelinkuvia kollaasi 4
Demi tuli// Leivoin cake popseja toista kertaa. Ensimmäinen kerta oli ihan täys floppi, johtuu ehkä siitä että kuorrutin ne ihan väärällä tavalla. Toisella meni jo paremmin, kun otin virheistä vaarin. Saa nähdä miten ensi kerralla onnistuu. // vaihteeksi kuva iltalenkiltä. Auringonlaskutkin on kivoja :) // Vietin synttäreitä tuossa maaliskuun lopulla. Sain lahjaksi tulpaaneja ja ne on kyllä kauniita ja keväsiä. Kumpa niitä olisi kaupassa vielä pääsiäisen jälkeenkin.

puhelinkuvia kollaasi 5
Pakopelit on parhaita. (alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä että kaikki asiat mitä minä tässä postauksessa mainitsen ovat parhaita..) Olen käynyt yhteensä kolmessa eri pakopelissä ja yhdestä ollaan päästy pakoon. Suosittelen niitä kyllä kaikille. //Kevään ekat pyöräilyt. Päivä tämän jälkeen lumi satoi takaisin, joten kelit on kyllä kohdillaan. // Tehtiin koulussa köksän tunnilla wokkia, patonkia ja pannacottaa. Ja se wokki oli ihan törkeen hyvää. // Kouluhommia.

Ja sitten pientä infoa. Blogin nimi on vaihtunut,  uusi blogin nimi on valokuvakirja! Blogin osoite vaihtuu myös. 24 päivä huhtikuuta blogi muuttaa osoitteeseen kuvakirja.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti