Linkkaa blogisi

lauantai 13. toukokuuta 2017

linkkaa blogisi

Tän blogin ensimmäinen linkkaa blogisi postaus! Siivoilin tuota lukulistaa, (mikälie se onkaan..) ja nyt sinne tarvisi lisää luettavaa. Erityisesti valokuvauspainoitteiset/valokuvausblogit on hakusessa, mutta kaikki käy.

Linkkaa blogisi tai jonkun toisen blogi, joka on mielstäsi hyvä. Kirjoita blogistasi (voit ohittaa tämän, jos linkkaat jonkun toisen blogin) lyhyesti ja kerro myös saako banneriasi käyttää esittelyssä. Aikaa linkkailla on siis 31.5 asti, jonka jälkeen käyn kaikki blogit läpi ja kerron erillisessä postauksessa lempparini.

47 kommenttia:

 1. DICONOMISE

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa ja positiivista fiilistä!

  Banneria saa käyttää esittelyssä :)

  VastaaPoista
 2. Aquí y ahora

  "Tässä ja nyt on blogi hieman vapaammalla tyylillä ja omilla viboillaan. Elämän risuja ja ruusuja, turhia kaunistelematta – sillä eihän se elämä ole pelkkää ruusuilla tanssahtelua. Ajattelua, tunteita ja sen sellaista höpinää" / 18v

  Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 3. Musteella ja Hopealla

  Unelmia, kirjoittamista, kuvia ja taidetta - hetkiä nuoren tytön elämästä. Banneria saat toki käyttää :)

  VastaaPoista
 4. Home

  19-vuotiaan Jyväskyläläisen hyväntuulinen lifestyleblogi! Banneria saa käyttää (:

  VastaaPoista
 5. There will be sunshine

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi, joka sisältää juttuja arkipäiväisestä elämästä, vaatteista, kauneudesta ja paljon muusta. :)

  Banneria saa käyttää tähän tarkoitukseen!

  VastaaPoista
 6. Kuviakin kiinnostaa

  17-vuotiaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi myös valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 7. Ja unohtui tietenkin laittaa, että banneria saa käyttää! :D

  VastaaPoista
 8. Värifilmi

  -00 syntyneen tytön valokuvaus/lifestyle blogi.
  (banneria saa käyttää) :)

  VastaaPoista
 9. NEA S

  22-vuotiaan naisen monipuolinen lifestyleblogi ulkomailta käsin :)
  banneriani tai blogin kuvia saa käyttää esittelyyn!

  VastaaPoista
 10. Marmoritaivas

  15-vuotiaan lifestyle blogi, jossa on erilaisia vinkkejä, reseptejä, kauneudesta tai jotain siltä väliltä. Banneria saat käyttää. :)

  VastaaPoista
 11. https://youlookfreshlikesalad.blogspot.fi/

  "Blogi kertoo kahden nuoren naisen elämästä huulipunien ja videopelien keskellä."

  Kahden parikymppisen nuoren naisen lifestyle-blogi jossa kirjoitellaan muodista, musiikista, videopeleistä ja muusta mukavasta :)

  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 12. http://inkanitta.fi

  20-vuotias Tampereen hurja. Liiketalouden opiskelija. Blogissa päivän asuista ruokaresepteihin ja videoista sisustusjuttuihin.

  VastaaPoista
 13. http://unelmaani.blogspot.fi

  Yläastelaisen uudehko lifestyle blogi. Postauksia pyrin julkaisemaan ainakin kerran viikossa.

  VastaaPoista
 14. http://tarunmaailmassa.blogspot.com/

  20-vuotiaan naisenalun lifestyle/kauneusblogia elämän pienin iloin ja suruin!

  VastaaPoista
 15. niin ja banneria, sekä kuvia saa käyttää!

  VastaaPoista
 16. http://www.lalalilja.fi

  Valokuvauspainotteinen lifestyle-blogi, blogista löytyy kaikkea neilikoista auringonlaskuihin ja Tampere-vinkeistä tyylihorinoihin :) (Banneria ja kuvia saa käyttää!)

  VastaaPoista
 17. 22- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://www.hennam.fi

  - Banneria yms saa tähän tarkoitukseen käyttää :)

  VastaaPoista
 18. illicit-hiraeth.blogspot.fi

  Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä. Banneria saa käyttää! :-)

  VastaaPoista
 19. lottalehti.blogspot.fi

  Kirjoittelen hyvinvoinnista, matkustelusta ja vaihtovuodestani Brasiliassa!

  VastaaPoista
 20. http://measaskribent.blogspot.fi/

  Aika uunituore blogi vaikka oon kirjoitellut millon minnekkin pikku tytöstä lähtien :D Oon 16-vuotias ja alottelen syksyllä lukion, syksyllä olis kans tarkotus hakea paikalliseen lehteen töihin blogistiksi. Mihinköhän luokittelisin mun blogin.. Jaa'a, en osaa sanoa. Ehkä enemmän kirjottelen silleen huvikseen ja tykkään käsitellä paljon esim. kiusaamista, ujoutta, pelkoa tms. kun niihin löytyy omat taustat. Mun blogi erottuu muista kirjotustyyliltään, ehkä jopa aihepiireiltään ja tykkään vähän provosoida ihmisiä ja sanoa asiat suoraan.

  Banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 21. http://vilmakotro.blogspot.fi/

  Oon vuonna 2001 syntynyt tyttönen lifestyle blogin kirjoittaja! Blogini postauksen vaihtelevat sen mukaan, mistä miulla on juuri sillä hetkellä kirjoitettavaa. Tällä hetkellä peruskouluni on päättymäisillään, joten lähiaikoina on ollut paljon postauksia opiskelusta. Valokuvat ovat suuressa roolissa blogissani!

  Ja banneri ja kuvia saa käyttää

  VastaaPoista
 22. Www.mprepula.com

  17-vuotiaan lukiolaisen elämää laadukkaiden kuvien lanssa :) kuvia ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 23. Kauneuteen, alopeciaan sekä valokuvaukseen painottunut 19-vuotiaan blogi. :-)
  Saa käyttää banneria sekä kuvia.

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. http://saimakaunismaa.blogspot.com

  Kuononjälkiä ikkunassa on suht tuore ilmestys, sillä halusin monen vuoden bloggaamisen jälkeen aloittaa alusta puhtaalta pöydältä. Blogia kirjoittaa 18-vuotias lemmikki- ja valokuvausharrastaja Jyväskylästä. Blogin aiheisiin kuuluu oikeastaan vähän kaikenlaista lemmikeistä ja valokuvauksesta aina lifestyle-tyyppiseen postailuun. Kaikki postaukset sisältävät ottamiani kuvia ja pyrin postaamaan myös valokuvausaiheisia postauksia muutaman kerran kuukaudessa.

  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 25. https://viiviviljaa.blogspot.fi

  17-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, jossa paljon kuvia!

  VastaaPoista
 26. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Kirjoitan omasta tyylistä omalla tyylillä, sellaisesta sisältäpäin tulevasti hyvinvoinnistakin ja oikeita ajatuksia, raikkaista helpoista resepteistä (nyt siellä on minttusuklaan makuinen nice cream -resepti), kosmetiikasta mutta enimmäkseen luonnonkosmetiikasta ja ylipäätään mun lifestylestä! Opiskelen valokuvaajaksi ja rakastan kaikkea visuaalista, joten panostan paljon kuviin mutta myös kirjoitan ajatuksella ja omalla tyylillä!

  Ja saa käyttää tässä tarkoituksessa! :)

  VastaaPoista
 27. Moikka! Täällä kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen. Oon pitänyt blogia nyt vuoden verran vain omaksi iloksi, enkä ole kummemmin mainostanut sitä. nyt olis kuitenkin mahtavaa saada lukijoita, kommenttia ja lisää inspiraatiota blogin kehittämiseen :) Blogini aihepiirinä on lifestyle. Muoti on mun suuri intohimo, mutta tykkään ruuanlaitosta, matkustelusta ja treenaamisesta. Käy kurkkaan :)
  http://mariajuliaas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 28. http://ladyymode.blogspot.fi

  Olen 23-vuotias Helsinkiläinen stylisti, bloggaan muodista ja kauneudesta lifestyleä unohtamatta. Paheeni on arjen keskellä unelmointi, kenkä kaupat sekä liiallinen herkuttelu.

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 29. http://millattt.blogspot.fi/

  Täällä 20-vuotias lähihoitaja, nimeltään Milla :) Kirjoitan lifestyle tyylistä blogia, josta löytyy myös jo pari DIY juttua - niitä on myös tulossa lisää. Mun blogista löytyy sekä asukuvia, että mun arkea ja mielipiteitä, meikkijuttuja & musiikkimakua! Tervetuloa tutustumaan mun blogiin :)

  ps. liityin sun blogin lukijaksi <3

  VastaaPoista
 30. 19-vuotiaan au pair -kesää Lontoossa viettävän helsinkiläistytön blogi elämästä, meikeistä, kisuista ja kaikesta ihanasta ja välillä vähän vähemmän ihanasta :D banneria saat käyttää jos tykästyit ♥

  http://pannariblogi.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 31. http://tasapainoaa.blogspot.fi/

  23vuotias urheiluhierojaksi ja personal traineriksi opiskeleva naisenalku, jolla takana pitkä painonpudotushistoria, selkävaivoja, kilppariongelmia ja syömishäiriötä. Nyt etsitään tasapainoa treenin, terveellisen ruuan ja herkuttelun välillä.

  VastaaPoista
 32. http://bottleoflove.blogspot.fi/

  Bottle of Love on hyvän mielen lifestyleblogi, jossa kirjoittelen arjen pienistä iloista, ruoasta, kauneudesta, muodista, hyvinvoinnista, matkustelusta sekä sisustuksesta positiivisilla viboilla. Blogia pyörittää 24-vuotias vaimo ja tuore äiti Kajaanista.

  Saat käyttää banneria esittelyssä, mikäli blogini päädyt valitsemaan :)

  VastaaPoista
 33. http://www.harrietgripenberg.com/

  " Olen 21 vuotias naisen alku joka on tämän blogin takana. Life&Creativity kuvastaa sitä mitä blogi tulee tarjoamaan. Jaan kanssanne arkipäiviäni, iloja ja myös välillä suruja. Mutta ei unohdeta myöskään muotia, reseptejä, kauneutta, sisustusta ja käsillä tekemisen iloa!"

  VastaaPoista
 34. http://visions-ninni.blogspot.fi

  Mun blogissa pyöritään oman tyylin ja trendien, sekä kauneuden ympärillä. Välillä tulee vähän deepimpääkin tekstiä, kun taas välillä löytyy sellaista kevyttä hömppää! Omasta elämästä, ajatuksista ja omasta tyylistä koostuva lifestyleblogi siis!

  Kuvia ja banneria saa käyttää kyseiseen tarkoitukseen!

  VastaaPoista
 35. 21-vuotias Tamperelainen nainen joka viettää kesänsä Turussa. Blogissa paljon lifestyleä ja sekaan mahtuu myös asuja, kosmetiikkaa, sisustusta ja urheilua. Pyrin kehittämään blogiani kokoajan eteenpäin ja tuottamaan mielenkiintoista sisältöä :)

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

  Banneria ja blogin kuvia saa käyttää tähän tarkoitukseen:)

  VastaaPoista
 36. www.tiiajuutinen.fi

  Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvauskurssi Kuusamossa ja pian valmistun kuvallisen ilmaisun linjalta Torniosta. Blogissa on sekä kirjoittelua että kuvapostauksia, ja blogi on valokuvauspainotteinen.

  Banneria saat käyttää halutessasi :)

  VastaaPoista
 37. Kalpea

  Rento blogin alku, joka pitää sisällään juttua laidasta laitaan. Postauksia niin koirajutuista, kuin myös meikeistä, valokuvauksesta sekä ihan vain elämästä!

  Banneria voi käyttää vapaasti! : )

  VastaaPoista
 38. http://www.rantapallo.fi/nolibre/

  26-vuotias lappilaisnaisen blogissa syvällisiä pohdintoja, vaatejuttuja, lapin luonnon hehkutusta ja Espanjaan ihastumista. Rento lifestyleblogi.
  Banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 39. https://janinajohannaa.blogspot.fi

  19-vuotiaan helsinkilkäistytön lifestyleblogi.

  VastaaPoista
 40. http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  Tykkään tehdä DIY-juttuja,kotoilua ja kuvata. Kaikki pyörii lähinnä kodin ja lasten ympärillä.

  VastaaPoista
 41. http://sonjatuuliak.blogspot.fi

  21-vuotiaan elämään rakastuneen naisen lifestyleblogi, joka sisältää ajatuksia, sisustamista, omaa tyyliä, rakkautta valokuvaamiseen, elämän pieniä iloja, terveellisiä reseptejä ja kauneutta.

  Ja saa toki käyttää. :)

  VastaaPoista
 42. Http://nooramicaela.blogspot.fi
  17-vuotiaan, tulevan liikunta-alan ammattilaisen juttuja hyvinvoinnista, treenaamisesta, eettisestä vaatekaapista ja lifestylestä.

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 43. Näätäklaani (fretti blogi)
  friianblog.blogspot.fi)

  2011 perustettiin Näätäklaani blogi, joka toimii kuulumisten päivittelynä, mielipiteinä, sekä muina löpinöinä höystettynä kuvilla.

  Tällä hetkellä yhden -11, toisen -14, kolmannen, neljännen -15 sekä kahden -16 syntyneen fretin laumaa vetää 20-vuotias näädiltä tuoksuva parturi-kampaaja.

  VastaaPoista
 44. http://neeacamillaa.blogspot.fi
  Valokuvaus ja lifestyle painoitteinen blogi, jota kirjoittelee 20 vuotias Salolainen nuori naisen alku :)

  Banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 45. http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/?m=0

  Lifestyleblogini perustuu lähinnä omasta tyylistäni ja elämän pienistä kuin suuristakin timanttisista hetkistä. Matkustelu, shoppailu, kauneusjutut sekä muut kullankauniit asiat ovat myös lähellä sydäntäni. Blogistani löytyy nykyään myös syvällistä pohdintaa ja ajatuksia, jotka tasapainottaa hieman tätä pinnallista hömppää.

  Banneria saa käyttää:)

  VastaaPoista
 46. Pehkon Elämää

  Koirablogi nuoren pitkäkarvaisen collien kouluttamisesta, harrastamisesta ja koira-arjesta ylipäänsä. Harrastuksina muun muassa paimennus, tottelevaisuus, vesipelastus ja koiran kanssa retkeily. Itse harrastan myös valokuvailua, joten paljon kuvapainotteisia postauksia. Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista