vihreää ja kukkia

lauantai 6. toukokuuta 2017

kasvitieteellinen puutarha7kasvitieteellinen puutarha_7kasvitieteellinen  puutarha14kasvitieteellinen  puutarha13kasvitieteellinen puutarha6kasvitieteellinen puutarha 15kasvitieteellinen puutarha8

(Värkkäsin näitä kuvia blggerissa yli tunnin, koska blogger ei toiminut kunnolla. Siitä johtuen tuolla välissä on jättiläisrako ja kuvat vaihtaa linjaa kesken postauksen.  Miksei blogger voisi toimia kunnolla???)     EDIT// nyt siellä ei  ole enään linjan vaihteluja kiitos Piian!

Ja asiaan. Kävin kasvitieteellisessä puutarhassa viikko sitten ottamassa kuvia. Siellä sisällä tuntui kuin olisi ollut viidakossa, (niitä perkuleen hyttysiä ja kärpäsiä lukuunottamatta) vaikka ulkona oli täysi talvi. Tosin nyt alkaa suurin osa lumista olemaan poissa, vaikka muutama viikko sitten satoi vielä lunta, heh.

Mitä mieltä te olette kuvista?


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! <3 (Ps. Jos on ongelmia Bloggerin kanssa kuvien asettelussa, niin kannattaa katsoa HTML-koodista, ettei Blogger tee sinne mitään marginaaleja. Usein kun kuvan lataa blogiin Bloggerin kautta, se tekee sinne kuvan perään koodiin "margin 1 pt".)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!

    Tsekkasin tuon html koodin, ja löysin juurikin noiden väärässä linjassa olevien kohtalta margin-left koodeja. En olisi tajunnut katsoa niitä itse ilman sun neuvoja. Kiitos superisti avusta :)

    VastaaPoista