Lemppariblogit

lauantai 3. kesäkuuta 2017
 Haluan aluksi kiittää kaikkia linkanneita. Pelkäsin aluksi ettei blogeja oikein tule, ja että saldo jäisi vajaaksi. Se oli onneksi turha pelko ja löysin monia uusia aivan ihania blogeja. Kaikkia en tässä kuitenkaan pysty esittelemään, mutta liityin useampaan blogiin lukijaksi. Listalle siis pääsivät blogit, joihin ihastuin tavalla tai toisella. Joten..

Meikäläisen lemppariblogit linkatuista, vuosimallia 2017!


home
"Heidi eveliina -blogia nimensä mukaisesti kirjoittelee Heidi, 19-vuotias Jyväskyläläinen lähihoitajaopiskelija. Tykkäilen kovasti musiikista, liikunnasta ja valokuvauksesta, joten tätä kaikkea blogistani löytyy. Eräässä kommentissa blogiani kuvailtiin "hyvänmielen blogiksi", joten olen kyseisen termin ottanut käyttöön blogia kuvaillessani ♥"

Rakastuin tässä blogissa kokonaisuuteen. Ulkoasu ja teksti olivat selkeitä ja kuvat hyvälaatuisia, Postauksissa puhuttiin asiaa, ja aiheet olivat tärkeitä. Kaikki postaukset eivät olleet pinnallisia (ja viihdyttäviä, tosin se on hyvä asia). Tykkään.
henna m
"22-vuotiaan tytön lifestyle tyylinen blogi jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus."

Voisin kirjoittaa tähän saman tekstin kuin edelliseen Heidin blogiin. Tykkään blogin ulkoasusta, postauksista ja tekstistä, selkeää ja viihdyttävää, mutta laittaa toisinaan ajattelemaan. Olen myös seurannut hennan blogia jo kauemman aikaa :)mprepula
"Ruudun takana krjoittelee Lahdessa asuva lukiolainen, joka jakaa elämäänsä kuvien ja omien ajatusten kautta. Luet tällä hetkellä laajalle ulottuvaa lifestyle blogia, joka pitää sisällään ruokaohjeita ja aitoja kuvia opiskelija elämästä."

Ihana, aito blogi. Suoria saonoja ja omia mielipiteitä. Kuvatkin olivat aivan ihania ja niissä on kaunis filtteri.(eeh, jos niissä on se..)  Tän blogin kuvista tulee mielenkiintoset vibat, en osaa kuvailla millaiset.. Käykää kurkkaamassa!neeacamillaa"20-vuotiaan nuoren naisen valokuvaus- ja lifestyle blogi, joka keskittyy arkeen ja kivoihin juttuihin."

Neeacamillaa- blogin ulkoasu pisti heti silmään, siihen oltiin nähty vaivaa, se on kaunis sekä omaperäinen, Blogista löytyi myös paljon valokuvia ja hienoja sellasia. Upea blogi!pannariblogi
"Sanna, 19v itähelsinkiläinen. Absolutisti, ruokarasisti, huulipuna-addikti ja kissaihminen. Hehkuttaa liikaa kaikkea ja nukkuu pitkään. Bloggaa elämän ihanista asioista, matkustelusta, musiikista, mielen syvimmistä salaisuuksista ja tietenkin niistä kissoista."

Pannariblogi on ihana hyvänmielen blogi. Tekstistä välittyy iloisuus sekä avoimuus, ja siitä tulee hyvä mieli. Lontoota ja au pairiutta koskevia postauksia jaksaa lukea, ilman että mielenkiinto loppuisi kesken postauksen. Myös kuvat ovat hienoja, niin kuin jokaisessa listan blogissa.kunon jälkiä ikkunassa
"Kuononjälkiä Kuononjälkiä ikkunassa on suht tuore ilmestys, sillä halusin monen vuoden bloggaamisen jälkeen aloittaa alusta puhtaalta pöydältä. Blogia kirjoittaa 18-vuotias lemmikki- ja valokuvausharrastaja Jyväskylästä. Blogin aiheisiin kuuluu oikeastaan vähän kaikenlaista lemmikeistä ja valokuvauksesta aina lifestyle-tyyppiseen postailuun. Kaikki postaukset sisältävät ottamiani kuvia ja pyrin postaamaan myös valokuvausaiheisia postauksia muutaman kerran kuukaudessa."

Tässä blogissa on upeita kuvia koirista! Koirat ovat aivan ihania, ulkoasu täälläkin hieno ja teksti mielenkiintoista, Koiraihmisenä on hauska seurata koirablogeja ja lukea mitä koirille kuuluu. Ja niin, kuvat ovat täälläkin upeita!
kuviakin kiinnostaa
"17-vuotiaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi myös valokuvausvinkkejä :)"


Lean kuviakin kiinnostaa blogi on yksi minun lemppariblogeista kautta aikojen. Ulkoasu on omaperäinen ja kuvat SUPER hienoja! Nuo valokuvausvinkit ovat myös hyödyllisiä ja mahtava idea. Minäkin olen oppinut sieltä esimerkiksi mitä tarkoittaa ISO-arvo, aukko ja valotusaika. Ihan mahtava blogi!
tiia juutinene
"Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvauskurssi Kuusamossa ja pian valmistun kuvallisen ilmaisun linjalta Torniosta. Blogissa on sekä kirjoittelua että kuvapostauksia, ja blogi on valokuvauspainotteinen."

Jos jossakin blogissa on hienoja, upeita, (voisin kirjoittaa tähän kaikki maailman ylistyssanat, mutta ehkä jätän sen välistä tällä kertaa ja säästän teitä itseäni) ja kauniita kuvia, niin tässä. Jäin pyörimään tähän Tiian blogiin tuntikausiksi. Se kertoo jotain. Hei ja Oulu mainittu, torilla tavataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti