ulkoasumuutos

lauantai 24. kesäkuuta 2017
Täällä blogissa on jo pari viikkoa ollut uusi ulkoasu, kuten olette varmasti huomanneettekin. Ostin sen etsyn verkkokaupasta 11th marchdesingsin suunnittelemana. (Enhän minä nyt noin hienoa osaisi tehdä..)  Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, lukuunottamatta pieniä juttuja jotka tulevat kyllä muuttumaan ajan myötä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä uusi ulkoasu on ihanan simppeli ja nätti. Tykkään!

Kuumottelin aluksi sitä miten saisin teeman vaihdettua ja että onnistuisiko se, Onneksi se ei ollut edes vaikeaa ja meni täysin nappiin. Gadetteja (eli esim. noita sivupalkin juttuja.) oli myös helppo muokata mieleisiksi, mutta oikeastaan mitään muuta ei. Värit, fontit, blogin leveydet ja lähes kaikki piti muokata html- tai css koodista. Tosin siinäkin pääsi pitkälle jo englannin kielellä ja hakutoiminnolla.

Muutettavaa tosiaan on vielä. Haluaisin kaikki tekstit suomeksi, hyvän bannerin ja kontrastia koko helahoitoon. Otan kuitenkin tuon "ulkoasuremontti käynnissä" tekstin pois bannerista, koska muuten se olisi siellä todennäköisesti vielä ensi vuonnakin.

valokuvakirja -blogi
Blogi näyttää tältä tietokoneversiota käyttäessä.


Heittäkäähän kommentteihin siis lisää ideoita, mielipiteitä ja palautetta ulkoasusta sekä ihan koko blogista erityisesti tähän postaukseen. Ottaisin niitä mielelläni vastaan!

6 kommenttia:

 1. Mukavan raikas ulkoasu! Banneriin kaipaisin ehkä jonkun kuvan, sillä valokuvausblogi tekstibannerilla on minusta vähän hassu yhdistelmä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja kyllä, se siihen on vielä joskus tulossa.. Pitäisi vain keksiä millainen kuva.

   Poista
 2. Tää näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia sulla täällä esim edellisessä postauksessa! Ja on freesi ulkoasu, tykkään.

  Jos arvonta ja alennuskoodi kiinnostaa, käy tsekkaamassa tää postaus:
  http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/06/piristysta-arkeen-uusilla-kuorilla.html

  VastaaPoista