Ade kävi koirapuistossa

lauantai 9. syyskuuta 2017
ade2
ade4
ade5
ade3ade
ade7
ade8__ade6

En meinannut julkaista tätä postausta ollenkaan, koska kuvat eivät ole tällä kertaa kovin onnistuneita. Valo tuolla metsässä (joka oli koirapuistossa) oli aivan surkea. Tarkennuskaan ei oikein osunut kohdalleen, joten sitä piti yrittää korjailla muokkausvaiheessa. Ei mennyt kuvien kannalta kovin hyvin tämä kuvausreissu.

Ihan mukavaa se kuitenkin oli. Ade juoksi välillä rallia ja sai leikkiä hetken viimeisessä kuvassa näkyvän espanjanvesikoiran kanssa. Mun kaveri tuli puolessa välissä avuksi sekä seuraksi ja me saatiinkin muutama kiva kuva. Kiitos sulle <3

Onko teilläkin ongelmia saada hyviä kuvia eläimistä vai onnistuuko teillä paremmin? Ja hei, saa antaa vinkkejä koirien (ja muiden eläinten) kuvaukseen!

11 kommenttia:

 1. Niin sulosia kuvia ja hyvinhän nää on onnistunut!

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
 2. wow, hienosti onnistuneita kuvia!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Itse koira- ja hevoskuvaukseen käytän M-oletusasetusta, suljinnopeutena 1/250 ja ISO-arvo automaattisessa tilassa. Kuvatessa eläimiä on ehdottomasti plussaa, jos kamerassa on sisäinen kuvanvakain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, käytän itsekin M asetusta, suljinnopeutta vielä korkeammalla kuin sinä ja ISO arvoa manuaalisit kans. Sen vois tosin vaihtaa automaatille.

   Kuvanvakain rungossa ois ihan mahtava, mutta mulla se taitaa olla vaan objektiivssa. Se kuvien epätarkkuus vois tosiaan osaksi johtua siitä, ettei se ole päällä. Pitää tarkistaa.

   Kiitos vinkeistä!

   Poista
 4. Ihania kuvia!😍 Niin suloisia koiruuksia<3

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihania kuvia ja suloisia koiruuksia :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä kuvat on sika kivat! Mäkin just vikassa postauksessani oon koittanut esitellä koirakuvia mutta tuntuu, ettei postaus ehkä kerännyt kiinostusta lukijoilta kuin muut aiheet.. :)

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista