Harry Potter studio

tiistai 31. lokakuuta 2017
warner bros studio1
warner bros studio2
warner bros studio3warner bros studio4
warner bros studio6
warner bros studio8
warner bros studio9
warner bros studio10
warner bros studio11
warner bros studio13
warner bros studio14
warner bros studio16warner bros studio17
warner bros studio18
warner bros studio19
Me lähdimme Warner Bros studiolle Eustonin juna-asemalta, jonne olimme tulleet metrolla. Juna vei meidät Watford Junctionin asemalle, josta lähti bussikuljetus studiolle.
Perillä vaihdoimme meille liput joilla pääsimme sisälle. Aulassa oli narikka, paikka josta sai digitaalisen selostuksen, Starbucks, muistaakseni joku toinen ruokapaikka, sekä kerroksen aloitus sekä myymälä, johon kierros päättyi. Siellä oli ihan kaikkea Harry Potter tavaraa maan ja taivaan väliltä, mutta monet niistä olivat aika kalliita. Esimerkkinä 150 gramman suklaasammakko, josta sai pulittaa kahdeksan euroa. Eikä se ollut edes niin erikoista suklaata, vaikka ihan hyvää.

 Kierros alkoi oppaan selostuksella, jonka jälkeen katsoimme pari esittelyvideota. Sitten syntymäpäiväsankari sai avata ison ja hienon suuren salin ovet. Hetken päästä pääsimme kiertelemään studiota omaa tahtia läpi. Siellä oli esimerkiksi rohkelikon ja Dumbledoren huoneet, Hagridin mökki, kielletty metsä, juna ja asemalaituri, viistokuja sekä todella hieno Tylypahkan pienoismalli. Monissa huoneissa oli sinne kuuluvien henkilöiden vaatteita ja videoita esimerkiksi siitä, miten kohtaukset on tehty, tai miten tehosteet ja muut pienet yksityiskohdat toimivat käytännössä. Reitin varrella oli myös muutamia paikkoja, joissa pystyi ottamaan kuvia Harry Potter teemalla. Yhdessä pisteessä pystyi lentämään luudalla ja toisessa "ajamaan" kärryillä 9 3/4 asemalle.

Kierroksen puolessa välissä oli myös muutama ruokapaikka. Oletimme, että sieltä saisi jotakin "oikeaa", täyttävämpää ruokaa, jonka takia emme käyneet syömässä ennen kierrosta juuri mitään. Ruokapaikkoja olikin vain kaksi, joista toisesta sai kermakaljaa ja toisesta leipää sekä muuta pientä purtavaa. Ei siis kannata jättää ruokailua tuon varaan, kuten me teimme.

8 kommenttia:

 1. Oiih, kumpa joskus pääsisi itsekin <3 Tällasena potterin rakastajana tää studio on kyllä ehdoton kohde sitten jos joskus tuonne päin matkustan!

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep Potterit on parhaita! Kannattaa ehdottomasti käydä siellä, huippupaikka:)

   Poista
 2. Ooh Potter-studio!<3 Toi on jotenkin niin maaginen paikka, varsinkin jos on/on ollut Potter-fani :) Itsekin pääsen sinne ensi viikolla käymään toista kertaa. Upeat kuvat oot napannut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Se paikka vaan on aivan ihana ja niin maaginen! Ja siistä että sä pääset sinne toista kertaa. Ois kiva lukee siitä sun blogista :)

   Kiitos<3

   Poista
 3. Siis tuolla ois niiiin mahtava päästä joskus käymään! Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Se olo huippupaikka! Kannattaa ehdottomasti kähdä joskus :)
  Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 5. Todella upeita kuvia ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista