Lontoo 2

lauantai 21. lokakuuta 2017
lontoo18
lontoo19
lontoo21
lontoo16
lontoo15 lontoo27
lontoo22
lontoo23
lontoo24
lontoo26
lontoo29
lontoo28 
Meidän alkuperäinen tavoite oli mennä London Eyehin heti perjantaiaamusta, mutta se olikin suljettu. Pääsimme sinne sen jälkeen, kun olimme kiertäneet kaikki pakolliset turistinähtävyydet, Big Benin, Parlament Housen, Westminister Abbeyn, James Parkin ja Buckingham Palacen. (jossa muuten sattui olemaan käynnissä vahdinvaihto) London Eyestä katsottuna näkymät olivat kyllä hienot ja ihan erilaiset Suomen metsiin verrattuna. Saatiin siellä aivan ihana kuva meistä, mutta siinä ei näkynyt Big Beniä. Se olisi ollut todella kiva, mutta siinä kohdassa jossa kuvan olisi voinut, ottaa seisoi kokoajan joku toinen emmekä me päässeet siihen. Kuvaa ei ole tässä postauksessa ihan vain siksi, että siinä näkyy perhettäni.

Sitten me etsimme, pyörimme, kiertelimme ja vielä vähän etsimme Waterloon metroasemaa. Se ei vaan löytynyt, joten me luovutimme ja kävimme syömässä Pret A managerissa. Söin toast-leivän ja se oli kyllä todella hyvää! Välipala-lounaan jälkeen me jatkoimme aseman etsimistä ja löysimmekin sen katutolppiin kiinnitettyjen karttojen avulla. Lähdimme Waterloosta metrolla kohti Warner Bros studiota. Kerron siitä reissusta erikseen seuraavassa postauksessa.

Lauantaiaamuna kävelimme meidän hotellin vieressä olevalle Southwarkin metroasemalle. Menimme sillä Harroldsille ja kävimme siellä mutkan. Ostimme aivan liian kallista suklaata ja kiertelimme vähän. Harrolds oli todella iso paikka ja siellä oli todella paljon työntekijöitä. Hissinkin seinät olivat kullan värisiä ja lasten osastolla oli upeita, tietenkin kalliita vaatteita. Ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, vaikkei sieltä mitään ostaisikaan.

Harroldsilta me kävelimme Hyde Parkin läpi Oxford Streetille. Siellä oli paljon ihmisiä ja kauppoja. Oxford Street oli todella pitkä katu, eikä meillä riittänyt aika sen päästä päähän kävelemiseen. Viiden tunnin kävelyn ja shoppailun jälkeen päätimme, että viimeinen kauppa on Regent streetillä sijaitseva lelukauppa Hamleys. Siellä oli seitsemän kerrosta pelkkiä leluja, ja me sorruimme ostamaan yhden pikkuveljelle tuliaiseksi. Sitten menimme metrolla (metroilla kulkeminen oli muuten ihan parasta) katsomaan Towen Bridgeä. Oli jo pimeää, joten silta oli hienon näköinen kaikkine valoineen. Sen näkemisen jälkeen ostimme subit ja metroilimme hotellille.

Parasta Lontoossa oli kaikki. Se suurkaupungin fiilis ja kivat shoppailumestat. Warner Bros studio ja London Eye. Ylikohteliaat ja samalla vähän ärsyttävät ihmiset. Mä haluan Lontooseen joskus uudestaan.

Mitkä on teidän suosikkipaikkoja tai missä haluaisitte käydä Lontoossa?

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia!! :) Suosikkipaikkaa en osaa sanoa, kun en oo koskaan Lontoossa käynyt, mutta London Eye on kyllä ihan must juttu nähdä ja kokea, jos joskus Lontooseen matkustan! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia!
   Joo London Eyessä kannattaa käydä. Se oli kiva, kun ylhäältä näki kaikkialle!

   Poista
 2. Vau mitä kuvia, ihan mielettömiä nämä kaikki!<3 Ja vitsit pääsit lähelle tohon vahdinvaihtoon, siellä on vissiin aina niin hulluna porukkaa ettei näe melkein mitään :D Mun on vaikea päättää lempipaikkaa Lontoossa, mutta Hyde Park, Buckinghamin palatsi, Big Ben ja Peggy Porschen Cakes ovat ainakin yksiä niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos paljon! En mä edes ollut kovin lähellä siinä, tai no joo, melkein aidan vieressä. Mutta se oli siitä ihan alusta missä ei ollut niin paljoa ihmisiä.. Mutta on tuota kuvaa kyllä rajattu ja zoomi on ollut siellä päässä, että ei tuo kuva kerro kaikkea totuutta, heh.
   Olis ollut kiva käydä tuolla hyde parkissa ihan kunnolla ja kans Peggy Porschen Cakessa. Mä muisin sen ihan liian myöhään, mutta eipä me oltaisi siellä ehdittykään käydä.

   Poista