Ensimmäiset lemmikkikuvaukset

lauantai 27. tammikuuta 2018
rudi14
rudi24
rudi22
rudi8
rudi7 rudi2
rudi20
rudi4
rudi15
rudi13

Pari viikkoa sitten kävin läheisessä metsässä kuvaamassa kaverini ehdotuksesta häntä ja Rudi-koiraa. Se oli tosiaanensimmäinen kerta, kun kuvasin ihmistä ja koiraa samaan aikaan. Kuvat onnistuivat hyvin ja oli mukavaa, joten kiitos teille! Kuvaaminen oli helpompaa, kun minun ei tarvinnut ohjata koiraa niin paljoa. Aden kanssa kuvatessa kun pitää olla koko ajan käskemässä sitä oikeaan paikkaan, antamassa herkkuja ja vielä samaan aikaan ottamassa kuvia.

Oli myös mielenkiintoista nähdä miten toiset koirat käyttäytyvät tällaisessa tilanteessa. Adeen verrattuna Rudi totteli vähän huonommin, mutta toisaalta oli myös kärsivällisempi. Rudi on myös niin paljon pienempi ja lyhytkarvaisempi koira, että jouduimme lopettamaan aikaisemmin kuin olin olettanut kylmyyden takia. Aden kanssa sitä harvoin edes tulee ajateltua, kun yleensä se vaan painelee menemään lumihangessa. 

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ois ehkä voineet olla pikkaisen kirkkaampia, tai valoisampaan aikaan otettuja, koska valkoinen lumi + tumma koira on hankala yhdistelmä, mutta tuossa vikassa kuvassa on hyvästi valoa! Minkälaisella kalustolla nää kuvat on otettu?

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta tuo. Kuvatesaa sää oli aika huono ja muokatessa huomasin, että olisi pitänyt ottaa kuvia "valoisammilla asetuksilla". Sitä valoisuuttakaan ei voinut oikein lisätä kun kuvista olisi tullut kamalan rakeisia.

   Nää on otettu tuolla kameralla ja objektiivilla joita yleensä käytän. Elikkäs nikon D5300 ja kittiobjekttivi 18-55mm f3.5-5.6 ja jotkut muut ominaisuudet tähän perään joita en nyt suorilta muista.

   Poista
 2. Ihana koiruus! Lemmikit on kyllä haastavia kuvattavia, etenkin jos samaan kuvaan pitäisi saada vielä ihminenkin :D Mut suloisia näistä tuli :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iso kiitos! Siinä kyllä on oma haastavuutensa, mutta mukavaa on kyllä myöskin :)

   Poista