linkkaa blogisi

perjantai 22. kesäkuuta 2018
Nimetön suunn.malli

Tein noin vuosi sitten samanlaisen linkkaa blogisi -postauksen ja pari kuukautta sitten yritin vähän erilaista tapaa huonolla menestyksellä. Nyt kuitenkin kaipaisin lukulistalleni lisää blogeja, joten linkaahan oma tai jonkun toisen blogi kommentteihin alla olevien ohjeiden mukaisesti.

 • linkkaa blogisi ja/tai jonkun toisen blogi, joka on mielestäsi hyvä.
 • kirjoita siitä lyhyt esittely. Jos kyseessä on jonkun toisen blogi, voit kertoa esimerkiksi miksi pidät siitä. Jos linkkaat jonkun toisen blogin, voit kuitenkin skipata tämän kohdan, kunhan mainitset sen olevan jonkun toisen blogi.
 • kerro saako banneria käyttää esittelyssä

Aikaa linkkailla on siis 22.7 asti, jonka jälkeen käyn kaikki blogin läpi ja kerron erillisessä postauksessa suosikkini.

43 kommenttia:

 1. anskukoo.blogspot.fi

  Yläasteikäisen tytön blogi, jossa höpöttelen vähän kaikenlaista elämääni ja sen osa-alueisiin liittyvää. Blogissa näkyy esimerkiksi tag- postauksia, leivontaa, ostoksia ja perinteisiä kuulumispostauksia. Blogin haluan pitää positiivisena ja hyvänolon tyyssijana!

  VastaaPoista
 2. Aah arvasin että jotain unohtuu, banneria saa siis käyttää!

  VastaaPoista
 3. riikkapauliinaa.blogspot.com

  15-vuotiaan tytön blogi, joka sisältää mm. kuulumisia, leivontaa sekä asu- ja luontokuvia, eli aika samoja juttuja kuin muissakin blogeissa.

  Banneria ja kuviakin saa käyttää.

  VastaaPoista
 4. http://unelmaani.blogspot.fi

  Nuoren tytön lifestyle blogi. Postauksia pyrin julkaisemaan ainakin kerran viikossa. Banneria saa käyttää esittelyssä.

  VastaaPoista
 5. http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VALOKUVAAJAN SILMIN

  Valokuvaus/lifestyle blogia kirjoittelee parhaillaan lähihoitajaksi opiskeleva 18-vuotias naisen alku Helsingistä. Blogini sisältää paljon kuvia ja positiivisuutta! 💙
  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 6. http://veerakatariinv.blogspot.com

  18 vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa juttua moneen makuun. Suuressa osassa blogissa on valokuvausharrastus ja tykkäänkin jakaa kuvapostauksia :) Tämän lisäksi blogista löytyy mm. kauneusjuttuja, reseptejä ja asupostauksiakin.

  Banneria ja kuviakin saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 7. http://diconomise.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, kirjajuttuja ja positiivista fiilistä!

  Banneria saa käyttää esittelyssä!

  VastaaPoista
 8. https://valoloytyy.blogspot.fi

  20-vuotiaan nuoren naisen lifestyle & mielenterveys aiheinen blogi. Kirjoitan positiivisella sävyllä elämästä ja sen tapahtumista. Banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 9. http://miretenmaailma.blogspot.fi

  21 (kohta 22!) -vuotiaan valokuvaus/lifestyleblogi. Linssiin päätyy niin keikkoja, lintuja, luontoa, matkoja ko muitakin menoja ja tapahtumia. Asut kuvautan itselaukaisen kautta.

  Bannerin käyttöön annan luvan!

  VastaaPoista
 10. Jei!

  pannariblogi.blogspot.fi

  Pancake Palace, tuttavallisemmin Pannariblogi, on blogi täynnä hyvää fiilistelyä, ylitsepursuavas intoilua, kesää, matkailua, musaa, meikkejä, ruokaa, ajatuksia, ja kaikkea ihanaa ja kutkuttavaa. Ja ilman muuta saat käyttää mitä tahansa jos onni potkaisee! <3

  VastaaPoista
 11. http://www.staffilife.com

  Blogi koirista, erityisesti stafforshirenbullterriereistä. Tieoa rodusta ja vinkjeä koiraelämän arkeen. Aloittelevan bloggaajan blogi.

  Bannereita saa käyttää.

  VastaaPoista
 12. roosalien.blogspot.fi

  parikymppinen tyyppi, mua kiinnostaa kuvan sisältö ja fiilis, ei laatu

  VastaaPoista
 13. Http://www.juttaeveliina.fi

  22-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi, jossa keskeisimpinä aiheina ihan tavallisen arjen lisäksi pyörivät äitiys sekä valokuvaus. Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 14. https://paula-beautyqueen.blogspot.com/

  21 -vuotias hiusalaa opiskeleva nuori naisen alku pitää yllä lifestyleblogia. Mukaan mahtuu myös syvällisiä pohdintoja, että muotiin ja kauneuteen liittyviä postauksia.

  VastaaPoista
 15. Unohdin laittaa, mutta banneria saa siis käyttää.

  VastaaPoista
 16. liljalumi.blogspot.fi

  30-vuotiaan, neljä vuotta sitten Helsinkiin muuttaneen blogi, joka kertoo elämästä, treenaamisesta, toisinaan sisustamisesta, joskus runojakin sisältävä. Ja paljon valokuvia luonnosta, kaupungista ja kahvista sekä herkuista.

  VastaaPoista
 17. Banneria ja kuvia saa käyttää. Kerron, kun muutkin kertovat.

  VastaaPoista
 18. https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  23-vuotiaan luokanopettajaopiskelijan blogi, jossa kirjoittelen opejutuista, tulevista häistä, matkustelusta ja mieltä askarruttavista asioista :) Banneria saa käyttää esittelyssä.

  VastaaPoista
 19. Katja Johanna
  on parikymppisen tytsyn hyvän fiiliksen lifestyle-blogi, jossa höpötellään kauneudesta, tyylistä, sisustuksesta & välillä syvällisempiäkin höpinöitä. Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 20. http://korpikuusessa.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa iha just 30-vuotias äiti joka on jumissa korvessa, vaikka viihtyisi paremmin isossa kaupungissa. Etäsuhteilu, ajankohtaiset ilmiöt, lapsiperheen arki/vuorovanhemmuus, valokuvaus ja kaikkea muuta mieltä askarruttavaa täällä pohditaan! Jaloissa pyörii 10v koululainen sekä kesyhilleri. Blogissa rehellisiä ajatuksia oman elämän (kauheudesta) kauneudesta pilke silmäkulmassa :) (banneria saa käyttää)

  VastaaPoista
 21. https://nouw.com/oonahankaniemi

  Alkutekijöissä oleva, pian 19-vuotiaan nuoren naisen lifestyle-blogi. Aiheet ovat yleensä melko kevyitä ja pintapuolisia, vaikka poikkeuksiakin löytyy.

  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 22. sannialina.blogspot.com

  21-vuotiaan opiskelijan blogi, jossa kirjoittelen aiheista, jotka itseäni kiinnostavat - kosmetiikasta, muodista sekä muista hömpötyksistä. Banneria saa käyttää mahdollisessa esittelyssä. :-)

  VastaaPoista
 23. katiannamaailmalla.blogspot.fi

  20v. espoolaistytön blogi aupparoista Broxbournessa, Englannissa. Kerron ihan perusaupparielämästä, en biletä mutta rakastan matkustelua, joten reissupostauksia on tulossa. Banneria saa käyttää mahdollisessa esittelyssä, vaikkei se mikään fancy olekkaan. :D

  VastaaPoista
 24. https://www.tytti-kaarina.com/

  Parikymppisen nuoren naisen uusi blogi, jossa höpöttelen onnellisuudesta sisustuksesta ja elämän pienistä iloista. Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 25. http://fiiaelina.blogspot.com/

  Banneria saa käyttää esittelyssä. Kyseessä on 21-vuotiaan opiskelijan blogi, jossa jutellaan lähinnä matkustelusta ja ulkosuomalaisuudesta. Australiassa vietetyn välivuoden jälkeen asetuin opiskelemaan yliopistossa Edinburghissa, mutta parhaillaan vietän kesää Luxemburgissa. Kirjoittelen rennolla ja positiivisella otteella aiheesta ja aiheen vierestä :)

  VastaaPoista
 26. https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

  Vielä kunnon banneria ei ole, mutta sitä mikä siellä on niin saa käyttää.


  Täällä kirjoittelee kolmekymppinen sairaanhoitaja ja personal trainer.
  Lähellä sydäntäni ovat kauneus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, matkustelu ja ruoka. Blogista tuletkin löytämään juttuja liittyen kauneuden hoitoon, meikkeihin, matkusteluun sekä mielen- ja kehonhyvinvointiin.

  VastaaPoista
 27. mimmim.fi

  Olen nuori valokuvaaja ja kevytyrittäjä Mikkelistä. Blogini sisältää erilaisia vinkkejä muille valokuvaajille ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Satunnaisesti myös julkaisen vinkkejä niille, jotka ovat kiinnostuneet palkkaamaan valokuvaajan. Kirjoitan oikestaan kaikesta mikä liittyy valokuvaajan arkeen.

  (Banneria saa käyttää)

  VastaaPoista
 28. http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  17-vuotiaan blogi, jossa aiheita laidasta laitaan. Täältä löydät niin kirjoja, kosmetiikkaa, reseptejä kuin omia ajatuksiakin!

  Banneria saa käyttää mahdollisessa postauksessa :)

  VastaaPoista
 29. https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  19-vuotiaan lastenohjaajaksi opiskelevan nuoren naisen lifestyle painotteinen blogi :) Mun blogista löytyy tosin kyllä aika laidasta laitaan erilaisia postauksia. Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 30. www.ellileppiniemi.fi

  Lifestyleä, omaa rentoa tyyliä ja kauneutta samassa paketissa. Mukana on myös matkustelua ja esimerkiksi vaihtarijuttuja :) Tykkään tosi paljon tehdä erilaisia arvostelu- ja vinkkipostauksia, joista toivon olevan apua myös lukijoille.

  Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 31. Idahhh 2.0
  https://idahhh2.blogspot.com/

  Jäälatte-addiktoitunut valokuvausta opetteleva kolmenkympin rajapyykkiä uhkaavasti lähestyvä suomenruotsalainen neitokainen eteläisestä Suomesta. Asun pienessä omakotitalossa pienen merenrantakaupungin laidalla yhdessä rakkaan avomieheni ja whippet-koira Hemmon kanssa. Meillä sisustetaan skandinaavisen boheemisti, liataan sormet ja varpaat pihapuuissa, lievitetään ainiaista matkakuumetta, tuunaillaan ja tehdään itse vaihtelevin menestyksin, etsitään aarteita vinteiltä ja kirppareilta, ihmetellään luonnon kauneutta, sotketaan keittiössä ja valokuvataan suurella tunteella!

  (Banneria saa käyttää)

  VastaaPoista
 32. Mietin Sinua
  https://mietinsinua.blogspot.com/

  Anonyymisti kirjoittamiani kirjeitä niille, joille en uskalla tai pysty lähettämään kirjeitäni.

  Banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 33. https://jasminsevgi.blogspot.com/

  20-vuotiaan tytön muoti- ja lifestylepainotteinen blogi, joka sisältää edellämainittujen lisäksi myös kauneusjuttuja, kuulumisia sekä muuta juttua omasta elämästäni.

  VastaaPoista
 34. Anteeksi painoin lähetä-nappia liian pian! Mutta siis banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 35. http://auroranieminen.blogspot.com/

  19-vuotiaan Belgiassa asuvan tytön lifestyle/valokuvaus tyyppinen blogi. Paljon mielipide/pohdiskelu postauksia (AINA KUVIEN KERA), ja sillä valokuvaus on yksi suurimmista syistä bloggaamisen aloittamiseen, on valokuvaus-postaukset suurena esillä myös (kuvaan muita ihmisiä).

  Oma blogini kyseessä! Ja banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 36. https://adalmiinanhelmi.blogspot.com

  21 vuotias espoolainen näyttelijänalku kirjoittaa elämästään. Elämäni sisältää teatteria, tanssia, laulua, muotia, ystäviä ja perheen, valokuvaamista, pohtimista, naurua, iloja ja suruja.

  Uusi blogi mutta tulossa lifestyle, muoti ja valokuvauspostauksia!

  VastaaPoista
 37. http://fasciner.blogspot.com/

  24-vuotias espoolaisen lifestyle blogi. Elämään kuuluu matkustelua, valokuvausta sekä koiria ♥

  VastaaPoista
 38. https://sanniijuliaa.blogspot.com/

  Kauneus blogi, jossa käsitellään kosmetiikkatuotteiden, ostosten ja muiden kauneusjuttujen lisäksi ihonhoitoa syvemmin! Blogia kirjoittaa ehkä liiankin innokas kosmetologiopiskelija, joka käyttää lähes kaiken vapaa-aikansa ylitöihin, kosmetiikkaan ja blogiin!

  VastaaPoista
 39. http://fredithecorgi.blogspot.com/

  Uudelleen aloitettu blogi, uudella nimellä - valokuvaus + eläinblogi! Kaikkea blogista löytyvää saa käyttää!(:

  VastaaPoista
 40. https://lauralta.blogspot.com/

  21-vuotiaan opiskelijan blogi, jossa kerron arjestani, lempimusiikistani ja kaikesta mitä milloinkin tulee mieleen. Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 41. Written by Neea

  Kahdeksantoista kesää nähneen tytön elämänmakuinen valokuvausblogi, joka seuraa kirjoittajan kehittymistä valokuvaajana. Blogin pääpainona on henkilökuvaus, mutta materiaalia löytyy laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 42. https://newdaysaara.blogspot.com/

  New Day- blogi kertoo 19- vuotiaan Helsinkiläisen nuoren naisen elämästä, eli lähinnä muodista, kauneudesta, matkustamisesta ja vähän arkipäiväisemmistäkin jutuista. Tervetuloa tutustumaan!

  Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 43. http://kadonneenjaljilla-sonja.blogspot.com

  Syömishäiriöstä toipuva, Tukholmassa liikunnanopettajan opinnot aloittava 19-vuotias nuori nainen jakaa paloja arjestaan ja ajatuksistaan. Mukana myös valokuvia.

  Banneria saa käyttää tarvittaessa :)

  VastaaPoista